15 Apr 2014

Rindu Terubat ~

Assalamualaikum pembaca yang dihormati Allah S.W.T

Rasa macam dah lama tak update blog.. Jeles pulak rasanya bila tengok rakan-rakan yang lain update blog mereka... Rindu teramat sangat nak tulis kat blog ini...

Oh ya! Sebelum lupa pada 20 Mac yang lalu, result SPM sudah pun keluar.. Alhamdulillah result SPM ni agak membanggakan.. Saya dapat 6A 3B.. Bersyukur sangat dengan result ini... Walaupun tak mencapai straight A tapi sekurang-kurangnya adalah A jugak  dalam result tu :3


Resepi kejayaan? 

  1. Belajarlah bersungguh-sungguh
  2. Berdoalah kepada Allah kerana doa itu merupakan salah satu senjata mukmin
  3. Tawakkal kepada-Nya dan redha denga ketentuan Allah 

Selepas dapat result ini, saya pun isi UPU... Alhamdulillah ini keputusan yang muktamad yang telah saya lakukan :)

Alhamdulilllah semoga keputusan ini akan diredai Allah S.W.T .. InshaAllah (y) 

Bila semalam check, alhamdulillah dapat surat temuduga dari pihak UiTM



Rasa nervous pun ada bila terima surat temuduga ini.... Biasalah sebelum ni, mana pernah di interview macam ni... Apa-apa pun doakan kejayaan saya semasa temuduga nanti 

Ok lah sampai disini dulu coretan ku..

InsyaAllah kita akan berjumpa lagi.....


No comments:

Post a Comment

Where Are U From?