5 Jan 2012

Hidayah Hijrah......


Satu lagi fenomena yang dapat kita lihat pada tahun 2011, dimana kita telah dikejutkan dengan artis Malaysia yang dulunya dikatan "Sexy giler" kini manis dengan tudung yang manis sekali iaitu Irma Hasmie, Diana Amir, dan Catriona Ross ....... Itulah yang dikatan hidayah Allah SWT...... Bagi saya kepada artis-artis ini janganlah anda memakai tudung hanya secara uluk-uluk saje, malah kekalkanlah hingga kamu ditudungkan.....

1 Jan 2012

Selamat Tahun Baru 2012



Alhamdulillah akhirnya dapat juga update blog ini lagi.... Sedar sedar dah masuk tahun 2012... Dah masuk tahun 2012 ini kita perlu bersyukur kerana usia kita dipanjangkan . Dapat melihat dunia yang indah ini..... Ehem.. Ehem..  nampaknya semua warga blogger ini ramai yang dah tua walaupun anda menggunakan safi rania gold apebende entah tu? kita tetap tua....kini usia De R.I.F pon dah  masuk 16 tahun.... PMR yang lalu De R.I.F mendapat 5A 3B..... . Tak sangka boleh dapat keputusan macam tu.... Sebelum ini hanya dapat keputusan yang cukup makan je....... Alhamdulillah semua itu rezeki dari Allah S.W.T....

Where Are U From?