18 Feb 2010

Koleksi Buku Mr Midnight@Detik Tengah Malam

Dah 3 minggu tak update blog... Bukan malas nak update blog nie tapi masa tak mengizinkan saya untuk update blog....... Sorrylah ye.Tak apalah, dalam hidup kita nie memang selalu sibuk selalu. betul tak?...Hari ini saya nak bercerita serba-serbi tentang Koleksi Buku Mr Midnight@Detik Tengah Malam. Sebenarnya saya juga adalah salah seorang peminat buku ini sejak tahun 2007 kot.Tak beberapa ingat sangat. Apa yang pasti, bila tengok kawan baca buku itu tertarik nak membelinya. Malangnya, bila nak pinjam kedekut. Cara nak habiskan cerita, akhirnya kita pun beli lah.... .... Tapi saya tak beli dalam Bahasa Inggeris sebab saya minat dalam Bahasa Melayu sejajar dengan prinsip 1 Malaysia lah.Lagipun saya membacanya tidak mengikut nombor buku tersebut..................Kalau nak tengok sangat gambarnya, lihatlah dibawah ini. Tapi kalau nak beli, kena lah pergi kat Popular ataupun MPH..........

Serba sedikit buku yang dikumpulkan

2 comments:

Where Are U From?