22 Dec 2009

Sambungan

Dah lama tak update blog. Nak buat macam mana kita pindah rumah baru bukannya baru sangat pun dah empat tahun ditinggalkan. Masa balik hari itu ingatke rumah dah siap tapi masih lagi dalam renovation rupanya. Mungkin pada 28 Disember 2009 rumah itu dijagkakan akan siap sepenuhnya. InsyaAllah. Hari ini kita bercerita sampai disini dulu. Lagi satu nak beritahu mulai 31 Disember 2009 blog ini mungkin dalam construction

9 Dec 2009

Balik Kampung Halaman

Tinggal lagi 2 hari kami dekat Bintulu ini. Hari Jumaat nie dah nak balik kampung. Selepas ini tak tahu nak datang Bintulu bila lagi. Apa yang paling sedih nak tinggalkan kawan-kawan di Bintulu yang banyak membantu kami sewaktu membuat kenduri di rumah kami. Kalau Ustaz Ibrahim naik kapal terbang Air Asia kami pula naik Malaysia Airlines Boeing 737. Best jugak naik Kapal Terbang MAS.


MALAYSIA AIRLINES BOEING 737

2 Dec 2009

Kenangan SK Asyakirin 2008

Teringat juga Sekolah Kebangsaan Asyakirin iaitu sekolah rendah saya dulu pada tahun 2008. Rasa rindu jugak nak pergi melawat sekolah itu tapi masih tak sempat sebab terlalu banyak aktiviti yang terpaksa dilakukan.Kalau nak pergi tahun depan tak boleh sebab dah dapat pindah dekat Selangor. Kerana terlalu rindu sangat akhirnya bila terfikir jugak untuk letakkannya dalam blog......

Dua orang sahabat hanya dalam kenangan

Seronoknya dapat bergambar
dengan guru besar sekolah


Bersama dengan Cikgu Rajmah

Pelajar-pelajar sekolah yang mendapat 5A dan
4A1B

Kenagan kelas semasa disekolah rendah dulu

Bersama dengan seorang guru yang banyak
berbakti kepada sekolah


Dah nak balik, baru ambil gambar dengan
Cikgu Wee Ah Him

Where Are U From?